07 april 2014

Om att ha det lite grått

Ute regnar det idag. Det är grått och trist väder så vi hänger mest inne idag, jag och lilleman. Och faktiskt känns det nästan lika grått inne hos mig. Jag är lite ur gängorna idag. Ibland känns det ju så, lite grått hos mig. 
Det svåra är att hitta vad det beror på. Kanske att det är måndag. Kanske att jag ska börja jobba om en vecka. En! 
Det kommer vara om en vecka i ett nafs. I och för sig ska jag bara jobba en dag i veckan men det är nog känslan av att det är början på slutet av denna tiden hemma med lillen. Vi har det så bra han och jag. 


Kanske att det är lite grått för att jag nyss fyllt 30 och det var… liksom inget speciellt alls. Jag hade nog tyvärr förväntat mig lite mer, lite mer blixtar och hurrarop. För visst att jag är vuxen och så men jag tycker det ska firas. Jämna födelsedagar är väl ändå något att uppmärksamma. 
Just nu har livet gjort mig lite besviken och jag börjar känna att det inte går att lita på att någon annan ska göra det där lilla extra och det tycker jag är ett så tråkigt förhållningssätt till omvärlden. Det är inte det att jag inte alls blivit uppmärksammad, inte alls, det är bara av några personer som jag nog hade förväntat mig lite mer. Men nu blev det inte så och jag överlever nog detta med. 



Nu är det nya tag och framtiden som gäller. 
Trots gråheten utanför ska vi snart ta oss ut på en promenad innan lilleman hänger i taklamporna här hemma. Han behöver definitivt en hel del stimuli dessa dagar och en heldag inomhus går bara inte. 


Det fick bli en snabb och enkel omelett till lunch idag. 

2 kommentarer:

  1. Men lilla hjärtat, är det jag som gjort dig besviken?
    Pussar o krmar ma

    SvaraRadera
  2. Nej lilla mamma. Jag var lite deppig idag, lite allmänt deppig och tänker för mycket. Då är det skönt att skriva av sig. Det är egentligen ingen som gjort något fel mot mig. Jag har lite 30 års kris och undrar vad jag ska bli när jag blir stor. Men nu ikväll känns det mycket bättre! Puss o kram

    SvaraRadera

Lämna gärna en tanke.