29 april 2012

Fint som snus-dag.

Ännu en härlig dag som jag tillbringat i trädgården. Lite ogräsrensning varvat med kaffe i solen i en alldeles lagom långsam takt. Fint som snus. Utemöblerna har även invigts idag och som det verkar kommer även middagen intas här. Sådana här dagar är guld värda att plocka fram andra lite dystrare dagar.
Blåa blommor på bordet ute på altanan.

Idag har varit en riktig sommardag och fortfarande har vi de bästa dagarna framför oss. Det är nu som jag förstår varför vi bor i Sverige. Finns inget bättre än vår- och sommardagar här på västkusten.  Nu när jag sitter på altanen ser jag att fläderträdet behöver rensas lite från vissna grenar men det får bli en annan dag. Kanske blir bra att ta i samband med att blommorna från trädet ska plockas för att bli snaps och saft.
En annan dag.
En lite bättre bild på Kungsängslijlorna, både vita och vinröda. De finns både i rabatten på framsidan av huset och på baksidan.

1 kommentar:

  1. Hjärtat vilken fin bukett på bordet! Och så många kungsängsliljor ni har, de är så vackra! Vi fikade ute idag, det var härligt men det blåste en del, fick lite sol på näsan.
    Kram ma

    SvaraRadera

Lämna gärna en tanke.