10 april 2014

Om att vara lite pirrig i väntan på en gardin

Härrom dagen så klickade jag visst hem ett par nya gardiner till sovrummet. Och nu är jag så ivrig på att få hem dem att jag inte riktigt kan tänka på annat. Nu hänger det vita skira gardiner, som egentligen är så bra till sommaren när ljuset gärna får komma in och göra oss glada för en ny fin dag. 


De nya är mer… grå. Det kanske inte låter så uppiggande men jag tänker att i sovrummet kan det kanske passa med lite mer mys. Ett rum att kura in sig i. 
Och som sagt, jag går här hemma och är bara otålig. Samtidigt så funderar jag ut hur jag bäst ska övertala sambon om att det är är en supernödvändig ny sak att införskaffa så här när det är ett stundande bröllop på g och vi inte har det så där allmänt fett med dollars. Jag kanske bara ska hänga upp dem så att han får se att dem passar perfekt? 


Nu är det mest bara vitt i sovrummet och jag har börjat att tröttna lite på det. Jag tror att jag behöver uttrycka min personlighet mer i min inredning. Vi behöver lite mer färg här på tillvaron. Och då är ju grått en ypperlig färg… eh? Ja ja, det är ju något annat än vitt i alla fall. 
I sovrummet vill vi ändå ha lugn och harmoni och kunna sova gott om natten så det här blir nog bra. 
Om dem bara kan komma någon gång.




2 kommentarer:

  1. Ha ha, hjärtat, du är rolig! Men visst vill vi ha lite mer färg och ombonat, jag är så trött på bara vitt, det är opersonligt.
    Kramar ma

    SvaraRadera
  2. När man väl tyckt på skickaknappen så önskar man att det som beställdes kom direkt till trappan :)
    Det blev jättefint med de nya gardinerna!
    Kram
    E.

    SvaraRadera

Lämna gärna en tanke.